Första kvällen – mysig

Christine Av Christine6 Comments1 min read107 visningar
Första kvällen på Malta promenerade vi ner till Spinola Bay som jag tyckte var mycket mysigare än väntat. Fullt av fina färgglada båtar och äldre lampor med härligt gult sken. Vi hittade RAFFAEL RESTURANT som låg så fint och var så väldigt inbjudande med sin underbara miljö att vi inte kunde motstå att gå in (eller ut kanske man ska säga, vi satt ju utomhus). Huset var byggt i sten, med kulvertar, fina växter, stentrappor och man satt som en våning upp med utsikt över hela hamnen. Väldigt härlig kväll med mamma!

Spinola Bay – St. Julian´s – Malta
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  augusti 17, 2015

  St Julians i Malta är fint! Vi var där för några år sedan. Hälsningar från Albanien!

 • Anonym
  augusti 17, 2015

  Malta är en outforskad ö i min värld, så jättekul att se lite bilder därifrån.

 • Anonym
  augusti 21, 2015

  Vilken härlig kväll och starten på vår mamma/dottertripp. Att resa med dig är fart och fläkt och nya upplevelser. Hoppas att jag får resa med dig igen – det går inte att hitta trevligare och mer kreativt resesällskap. Du är toppen!Mamma

 • Anonym
  augusti 17, 2015

  St Julians i Malta är fint! Vi var där för några år sedan. Hälsningar från Albanien!

 • Anonym
  augusti 17, 2015

  Malta är en outforskad ö i min värld, så jättekul att se lite bilder därifrån.

 • Anonym
  augusti 21, 2015

  Vilken härlig kväll och starten på vår mamma/dottertripp. Att resa med dig är fart och fläkt och nya upplevelser. Hoppas att jag får resa med dig igen – det går inte att hitta trevligare och mer kreativt resesällskap. Du är toppen!Mamma