Impossibles surfbryt

Christine Av Christine0 Comments1 min read86 visningar
Att hitta ner till IMPOSSIBLES SURFBRYT är lite kul faktiskt. Först tar man sig till Anantara Resort & Spa, ett stort tjusigt hotell ute på Bukithalvön (ca 100m innan Pandang Padang stranden). Där parkerar man utanför hotellområdet under ett träd och en handskriven parkeringsskylt. Går sedan den stenlagda gången förbi hotelletinfarten, förbi Rock’n Reef telefonreception och sen när man tror att det inte går att gå längre går man ytterligare vidare och bakom Villa Pemutih på en liten stig. Därifrån hittar man en trapp ner och 120 steg senare står man på den fina men mycket lilla stranden långt där nere. Tyvärr har utsikten bortåt längs klippväggen förstörts av att lyxhotellen längst upp på klippan byggt sina egna “nedfarter” varav en i form av en enormt stor och ful hiss. Ser verkligen bedrövlig ut, en stor betongklump. Men bortser man från det är det annars ett vackert ställe. Och vill man bo annorlunda, mysig och ha nära till vågorna är Rock’n Reef verkligen rätt ställe. Revbrytet precis utanför är ett avancerat bryt som stänger i sektioner och kan kännas just omöjliga så därav namnet Impossibles. Men rätt dag kan man få ett lång åk över hela revet.

Impossibles Surfbryt – JL Pemutih – Bukithalvön – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.