Boardwalk restaurant

Christine Av Christine2 Comments2 min read73 visningar
Stället vi åt på i går kväll, BOARDWALK RESTAURANG, har nog Kutas absolut bästa läge om man vill sitta vid stranden och även se ut över hela bukten. Restaurangen ligger absolut längst bort på Kuta-stranden, nedanför och lite till höger om köpcentrumet Discovery Shopping Mall. Stället i sig var otroligt mysig och stämningsfullt, verkligen fint och smakfullt inrett! Varje bord hade även myggsprej och antibakteriell handkräm som man fick låna. Synd bara att maten inte var bättre än ok. Man kan väl säga att “turistmaten” på Bali överlag är väldigt mild, men här var kryddning och smaksättning typ obefintlig. Vilket var synd då vi föredrar det motsatta. Och servicen var inte så lyckad den heller, men där tror jag bara att vi hade otur. Jag åt en Mahi-Mahi och Björn en kycklingrätt vilket kostade totalt 250.000Rp (ca 160Kr). Det kanske kan låta både grinigt och snålt från vår sida att ens klaga på maten, då det egentligen inte handlar om några stora pengar. Men för samma summa kan man på många andra ställen i Kuta få så himla mycket bättre mat och då jämför man såklart med det. Dock får man ej samma utsikt på de ställena och den är väl värd att betala lite extra för bara den.

JL Kartika – Kuta Beach – Kuta – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    april 1, 2015

    Visst är det så, oftast är maten såväl bättre som billigare om man lämnar stranden, fast då har man ju inte utsikten…

  • Anonym
    april 1, 2015

    Visst är det så, oftast är maten såväl bättre som billigare om man lämnar stranden, fast då har man ju inte utsikten…