Villa Kalisha – fantastiskt

Christine Av Christine21 Comments2 min read137 visningar
Vi har under några dagar nu bott i en egen villa, VILLA KALISHA, i den lilla byn Kebon strax norr om Ubud. En väldigt tjusig villa och där vi (läs Tomas) började vår entré med att direkt göra intryck. För att komma fram till villan som för övrig ligger helt fantastiskt, på sidan av en ravin och bland massa risfält, så behövde man till fots passera ett par risfält. Vi hade handlat med oss diverse godsaker från mataffären och hade kanske en och annan kasse för mycket. Så Tomas började promenaden med att tappa ut en av påsarnas innehåll i risfältet. Så där låg både juice och läsk och guppade omkring bland risplantorna och stoppade oss alla andra, så även dem tre i personalen som bar på resterande tung packning. Bra start, nja. Men rolig syn, ja mycket!
Vägen ner till villan sen var pyntad med blommor utlagda på marken och vi blev snabbt uppassade med varsin välkomstjuice och en kall handduk. Allt andades wow-känsla från första sekund. Läget, villan, rummen, utsikten. Ja allt var otroligt vackert! Uppassningen vad gällde service fortsatte under alla våra dagar. Där sängar bäddades och bäddades upp, frukost stod framdukat då man vaknade, solstolar stod redo, handdukar lades fram och plockades bort. Ja till och med en egen kocken kom med villan. Maten gick i äkta Balinesisk stil, helt underbart, och där den ena måltiden efter den andra serverades på allt tjusigare och mer smakfullt sätt. Vi har verkligen haft det helt fantastiskt! Men att bli uppassad är en ovan situation för mig och jag tycker det är svårt att finna mig i det naturligt. Men jag tror och hoppas att både Made, Nyos och Wayen, tycker att vi varit bra gäster. Jag tror i alla fall att vi bjudit dem på en hel del skratt och vi kommer nog aldrig glömma dem och vår tid vid Villa Kalisha.

Villa Kalisha – Kebon Village – Tegallalang – Ubud – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

20 Comments
 • Anonym
  mars 12, 2015

  Wow vilken underbar lyx, där skulle jag också trivas.

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Ja de hade till och med hårtork, så du hade garanterats trivts! 😉

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Vilka underbara bilder. Man vill verkligen dit när man tittar på dem./Stina

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Vilken härlig “bildbomb”!

 • Anonym
  mars 13, 2015

  Helt fantastiskt! Tack för den trippen. Och gissa om det suger i tarmen att åka dit! Nu blev det inget som planerat den här veckan, jagvar ju nästan på väg…men det blir fler chanser!

 • Anonym
  mars 17, 2015

  Oh så fina bilder tänk att bo vid risfälten . Är så kul att följa denna bloggen vi kom ju hem för en vecka sen och bloggen är ett sätt att förlänga resan och även inspiration till kommande resor till Bali. Det var första gången vi var på Bali men hoppas det blir fler. Gunilla Ericsson

 • Anonym
  mars 18, 2015

  Vilka härliga bilder, älskar utsikten!

 • Anonym
  mars 19, 2015

  Så kul att hör Gunilla, verkligen! Och tack alla för alla fina ord. 🙂

 • Anonym
  oktober 21, 2016

  Vackra vackra bilder

 • Anonym
  oktober 21, 2016

  Vackra vackra bilder

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Wow vilken underbar lyx, där skulle jag också trivas.

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Ja de hade till och med hårtork, så du hade garanterats trivts! 😉

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Vilka underbara bilder. Man vill verkligen dit när man tittar på dem./Stina

 • Anonym
  mars 12, 2015

  Vilken härlig “bildbomb”!

 • Anonym
  mars 13, 2015

  Helt fantastiskt! Tack för den trippen. Och gissa om det suger i tarmen att åka dit! Nu blev det inget som planerat den här veckan, jagvar ju nästan på väg…men det blir fler chanser!

 • Anonym
  mars 17, 2015

  Oh så fina bilder tänk att bo vid risfälten . Är så kul att följa denna bloggen vi kom ju hem för en vecka sen och bloggen är ett sätt att förlänga resan och även inspiration till kommande resor till Bali. Det var första gången vi var på Bali men hoppas det blir fler. Gunilla Ericsson

 • Anonym
  mars 18, 2015

  Vilka härliga bilder, älskar utsikten!

 • Anonym
  mars 19, 2015

  Så kul att hör Gunilla, verkligen! Och tack alla för alla fina ord. 🙂

 • Anonym
  oktober 21, 2016

  Vackra vackra bilder

 • Anonym
  oktober 21, 2016

  Vackra vackra bilder