GoPro Hero3+ -en riktigt rolig leksak

Christine Av Christine0 Comments2 min read78 visningar

Den pyttelilla actionkameran med de ofantligt många tillbehören. Ja nog är det så allt! Vi har en GoPro Hero3+ Black Edition Surf sedan ungefär ett år tillbaks och den har minst sagt fått vara med om en hel del. Från att stått på höga berg och åka i grus till att tumlas runt i både små och stora vågor. Och jag kan inte säga annat än att kameran är en fantastiskt rolig liten leksak. Den filmar i full HD (upp till 4K), har ultra vidvinkelobjektiv, tar serier med 30 bilder/sek, går att sätta fast i princip vart som helst och väger endast 74 gram. Men även om kameran ger otroligt härliga, roliga och effektfulla bilder så kan den inte på något sätt ersätta min riktiga kamera, systemkamera. Så med andra ord; skulle jag på semester och bara ta med en kamera så vore det inte denna. Men GoPro´n är ett fantastisk komplement och perfekt att ha med sig där man annars varken vill eller törs använda den vanliga kameran. För oss används den som flitigast ute i vattnet då vi surfar och till det ändamålet är den underbar. Den går att fästa på två olika sätt och man vill ju absolut inte tappa den (finns att läsa om i tidigare inlägg här) men vi har för säkerhets skull även satt på den en flytväst också. Vad gäller kamerans inställningar så har man ingen möjlighet att styra varken bländare eller slutartid, men det sköter kameran galant på egen hand, något som även bidrar till att den är enormt lättanvänd. Typ sikta och tryck kan man säga, för ett roligt eller effektfullt resultat.

På bilden ses följande:
1. GoPro Hero3+ Black Edition 
2. Kameraväska, med hårt skal och stöttålig.
3. Wi-Fi Remote, vattentät fjärrkontroll för att styra kamera från smartphone eller surfplatta.
4. Stativ, utdragbart 200-500mm, handhållet (samt kamerafäste).
5. Leash “livlina” & skruvstoppare, extra säkerhet då kameran utsätts för extrema förhållande.
6. Vattenhus & flytväst (den orange kudden)
7. Adapter för minneskortet (något vi aldrig använt, vi för över bilderna via USB eller Wi-Fi).
8. Camera Tethers, extra säkerhetsfäste till kameran för extrema förhållanden i vatten.
9. Fästen, bla för surfbräda.
10. Bakdörrar för olika situationer.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.