Hilton Grand Vacations Suites

Christine Av Christine4 Comments2 min read98 visningar
Jag var totalt 4 nätter på Hawaii, där två av dom spenderades där mamma bodde ute i Waianae och de andra två inne i Honolulu på HILTON GRAND VACATIONS SUITES där min pappa bodde. Att hitta dit med bil var inte minsta svårt tack vara GPS:en men att hitta rätt torn var desto trixigare. Hilton hade tydligen en hel by, HILTON VILLAGE, som förövrigt var väldigt mysig med massor av affärer, små gågator och allt gav faktiskt en liten känslan av chinatown. Hur som helst så var adressen till Lagoon Tower där vi bodde inte utmärkt mer exakt än till själva Hilton Village. Så vi snurrade runt bland fyra fem skyskrapor innan vi hittade rätt. Uruselt dåligt skyltat var det. Men, men. Hilton har jag aldrig någonsin bott på tidigare och jag måste säga att hotellet var väldigt tjusigt. Rummen var även som minilägenheter med kök och allt. Och utsikten var inte dum den heller, där man från 7:e våningen såg ut över hamnen och även kunde kika ned på hotellet poolområde. Till hotellet hörde även en lagun som låg innanför själva stranden och precis framför hotellet. En lagun där en drös av bla asiater paddlade kajak, trampbåtar och SUP (stand up paddle board). Jag kunde faktiskt inte låta bli att le åt just den synen för lagunen var knappt större än en vattenpöl. Ha, ha! Nja, det kanske var en underdrift, men det såg hur som helst väldigt roligt med tanke på att det lugna fina och stora havet var ett stenkast bort.

Hilton Grand Vacations Suites – Hilton Village – Honolulu – Oahu – Hawaii – USA

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  juni 8, 2014

  Snyggt!

 • Anonym
  juni 14, 2014

  Coolt hotell! / Veronica

 • Anonym
  juni 8, 2014

  Snyggt!

 • Anonym
  juni 14, 2014

  Coolt hotell! / Veronica