Eze Village

Christine Av Christine2 Comments1 min read95 visningar
Likt ett örnnäste på klippan med en höjd över havet på 429 meter ligger BYN EZE. Man blir omedelbart förälskad i den gamla miljön med sina smala slingrande stengator kantade med små konsthantverksbutiker och konstutställare. Bakom de tjocka gamla slottsmurarna döljer sig flera gormetrestauranger och caféer för den som önskar förgylla smaklökarna samtidigt som man njuter av utsikten. Atmosfären är underbar, inga bilar finns att ens få plats på gatorna och det bor endast ca 20 bofasta i Eze. Hela stället är som balsam för själen och de vackra vyerna kommer stanna i minnet för lång tid framöver. Min moster och hennes sambo sa “det här är bland det vackraste vi någonsin sett”. Så är man i krokarna runt Nice får man verkligen inte missa att åka hit.

Eze Village – Frankrike

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    maj 17, 2014

    vilka vackra foton du tar!!

  • Anonym
    maj 17, 2014

    vilka vackra foton du tar!!