Rösta gärna – och vinn själv

Christine Av Christine2 Comments1 min read82 visningar
Med denna bild deltar jag i en TÄVLING SOM TICKET har just nu på INSTAGRAM, som handlar om att förmedla resglädje och reslust. Priset är en resa med Ving och tävlingen pågår till den 6 augusti. Och jag skulle bli oerhört glad om ni vill gilla bilden. Det gör ni antingen via min profil på Instagram MrsChristinee eller via denna länk. Ni som röstar kan även vinna ett presentkort på Ticket värt 2000kr!
Tack på förhand. 🙂
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    augusti 6, 2013

    Helt underbar bild! Förtjänar verkligen att vinna! Jag har försökt rösta flera gånger, men får bara upp texten “Tyvärr fick du ingen dialog för att rösta”…?? Jag klickade på länken och sedan på hjärtat vid bilden…?

  • Anonym
    augusti 6, 2013

    Helt underbar bild! Förtjänar verkligen att vinna! Jag har försökt rösta flera gånger, men får bara upp texten “Tyvärr fick du ingen dialog för att rösta”…?? Jag klickade på länken och sedan på hjärtat vid bilden…?