Ändring av resrutt

Christine Av Christine0 Comments1 min read210 visningar
Vi var till flygplatsen idag och bokade om en av våra flygbiljetter, den till Sri Lanka. Vi tycker att tre veckor där kan vara för lite så vi bestämde oss för att strunta i veckan på Lombok (Balis grannö) och istället ta den extra veckan i Sri Lanka. Så nu far vi dit redan den 13 mars och ser fram emot paradisstränder, mer surf, valsafari, leopardsafari mm. Vår plan var även att vi skulle kunna fly från Balis Nyepi Day – Tystnadens Dag, som i år infaller den 12 mars. Men det sket sig så när som på en dag med visumet i Sri Lanka. Och expediten på Malaysian Airlines sa skojfrisk Now you get to celebrate Nyepie Day. Just ordet “fira” känns fel i sammanhanget, snarare lida hade jag sagt. Vi har varit med om den dagen förut och det räckte. Instängd på ett hotellområde för en hel dag känns sådär, framförallt då de dessutom håller restaurangen stäng och inte ens serverar frukost. Men vi har beställt ett kylskåp för två dagar och ska inhandla en liten vattenkokare. Så hej hurrey, nydlar för en hel dag för oss!
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.