Frukostbuffé – Lebua at State Tower Hotel

Christine Av Christine6 Comments2 min read121 visningar
Hotellets FRUKOSTBUFFÉ är så galen att den faktiskt förtjänar att få ett alldeles eget inlägg. -Jag har aldrig varit med om liknande, det finns allt och mer därtill! Enklaste sättet att beskriva den än att säga “DEN ÄR HELT UPPÅT VÄGGARNA GALEN”. För det är precis vad den är, men på ett bra sätt naturligtvis. Jag tror så smått att jag börjar förstå vad femstjärnigt betyder -dels att vi inte riktigt passar in, men också att utbudet och servicen är helt outstanding. Det här är den bästa frukostbuffén jag någonsin ätit! Man får äggen precis så som man vill ha dem och de tillagas medan man tittar på. Bacon, korvar mm grillas över öppen eld. Även det medan man ser på och sagt vad man vill ha. Och även brödet rostas på öppen eld! Naturligtvis också det efter att man valt vilket bröd man vill ha. Och smaken av bacon som tillagats över öppen eld var först annorlunda, det är ju inte riktigt så som vi tillagar dem hemma, men nu är det supergott.

Första morgonen tyckte jag “vad är det för typ av femstjärnigt ställe som har allt utom yoghurt?” Den absolut viktigaste detaljen för min frukost. Men sen, följande morgon, så utökade jag mitt sökande och insåg att jag missat typ hälften av frukostbuffén! Upplyst på is i blå neon fanns ett bord fullt av youghurt! Från helt vanlig naturell till naturell toppad med 6 olika typer av frukt-topping! Nu är vi inne på tredje dagens frukost och jag har fortfarande inte hunnit testa alla. Men den med ananas och kardemumma-topping, samt den med banan och något mer i, är himmelskt goda. Nästan som efterrätt! 

Det finns så otroligt mycket att äta att det tar minst en timme att få i sig frukosten, vilket är väldigt lång tid för oss. Och man skulle kunna sitta där i flera timmar. Fram till lunch utan problem. De stänger kl 11:00 och förutom yoghurt, frukter, nygräddade våfflor och pannkakor, såser/sylter i mängder, bröd, juicer, flingor osv, så finns även en stor salladsbuffé, sushi och varma rätter som kyckling, kött, ris och potatis.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  februari 20, 2013

  Shit vad härligt det ser ut! Det är ni värda! Snart väntar dreamlandfrukost på Uns. Inte heller illa : ) // Linda

 • Anonym
  februari 20, 2013

  Waow vilken frukostbuffé! Jag älskar frukost! Vi bodde på 4 stjärningt hotell i Barcelona, men det var nog spanska stjärnor, för det var mer som ett 3-stjärnigt… 😉 Den buffén ni hade såg ju fantastisk ut! Annars brukar jag ofta önska att de satsade lite mer på kvalitet och lite mindre på kvantitet på frukostar. Liksom hellre en fräsch skinka än fyra olika trista… Hellre en riktigt god musli än fem torra flingsorter… Men jag vet inte, hotellen verkar inte tänka som jag…. 😉

 • Anonym
  februari 9, 2014

  Fantastiskt fina bilder måste jag säga. Jag har testat många hotell (och skrivit om dem) i Bangkok och Lebua ligger åtminstone etta vad gäller kvantitet. Särskilt gillade jag skinkan som de grillade snabbt över elden, toppad med thaivarianten av skånsk senap.

 • Anonym
  februari 20, 2013

  Shit vad härligt det ser ut! Det är ni värda! Snart väntar dreamlandfrukost på Uns. Inte heller illa : ) // Linda

 • Anonym
  februari 20, 2013

  Waow vilken frukostbuffé! Jag älskar frukost! Vi bodde på 4 stjärningt hotell i Barcelona, men det var nog spanska stjärnor, för det var mer som ett 3-stjärnigt… 😉 Den buffén ni hade såg ju fantastisk ut! Annars brukar jag ofta önska att de satsade lite mer på kvalitet och lite mindre på kvantitet på frukostar. Liksom hellre en fräsch skinka än fyra olika trista… Hellre en riktigt god musli än fem torra flingsorter… Men jag vet inte, hotellen verkar inte tänka som jag…. 😉

 • Anonym
  februari 9, 2014

  Fantastiskt fina bilder måste jag säga. Jag har testat många hotell (och skrivit om dem) i Bangkok och Lebua ligger åtminstone etta vad gäller kvantitet. Särskilt gillade jag skinkan som de grillade snabbt över elden, toppad med thaivarianten av skånsk senap.