Bröllopsparfym

Christine Av Christine6 Comments1 min read91 visningar
Jag vet egentligen inte hur vanligt det är att man köper en speciell parfym till sitt bröllop? Vissa tycker säkert att det är jättefånig medan andra tycker raka motsatsen. För mig känns det självklart, för det är så otroligt mycket i livet som man förknippar just med dofter. Det väcker både minnen och känslor, och en så viktig dag som vår bröllopsdag vill jag verkligen minnas via alla sinnen. Och när jag hittade den här, HEAT av BEYONCE, så var det kärlek direkt.  Så nu är den inhandlad och står och väntar bland diverse andra bröllopssaker som ska få plockas fram om bara några veckor.  
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  januari 27, 2013

  Bra val av parfym. Den luktar ju så gott. /Carina Rönnbäck

 • Anonym
  januari 27, 2013

  När jag känner doften av Paris Hilton Heiress så tänker jag alltid tillbaka på min Bali resa ^^

 • Anonym
  februari 5, 2013

  mysig grejj, detaljfia;)…den missade jag;)

 • Anonym
  januari 27, 2013

  Bra val av parfym. Den luktar ju så gott. /Carina Rönnbäck

 • Anonym
  januari 27, 2013

  När jag känner doften av Paris Hilton Heiress så tänker jag alltid tillbaka på min Bali resa ^^

 • Anonym
  februari 5, 2013

  mysig grejj, detaljfia;)…den missade jag;)