Goku BBQ

Christine Av Christine0 Comments1 min read86 visningar
Det finns så otroligt många maträtter, smaker och restauranger som vi har längtat tillbaks till, så nu har vi skapat en härlig to-do-lista på matställen som vi betar av. Idag blev det lunch på surf-influerade GOKU BBQ här i Kuta. Ett pyttelitet å enkelt ställe med en meny som erbjuder grillad kyckling eller revbensspjäll och som serveras på bananblad tillsammans med en mängd olika tillbehör. Allt efter tycke och smak. Så himla, himla gott! Och förutom att allt smakar bra så är personalen trevlig och priserna låga. Och restaurangens hund, Milo, är ju bara för härlig den också! Och som han önskade att något smaskigt skulle ramla ner…

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.