Kaliklatak Plantation

Christine Av Christine0 Comments1 min read73 visningar
Vilket otroligt ställe, Kali Klatak plantage! Vi fick lunch i en liten stuga, där det bjöds på äkta Indonesisk mat. Sen bar det iväg genom det gigantiska plantaget där vi såg gummiträd och fick veta att de skär bort en millimeter om dagen för att utvinna gummit. Och så håller det på i sju år innan det blir dags att börjar om igen från toppen. Björn fick en ny upptäckt, att kanel kommer från barken på ett visst träd. Och biten som de tog loss åt oss både smakade och luktade himmelskt gott. Sen passerade vi mängder av kaffeplantor för att slutligen komma fram till den lilla byn där de arbetade med nejlikor.

Arrangör: The Experience
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.