Marina Bay Sands Hotel

Christine Av Christine10 Comments1 min read79 visningar
Det här var ett helt otroligt ställe! -Som att kliva rakt in i framtiden!
Mins ni den där underliga byggnaden jag nämnde här om dagen, “jättebåten” som landat på tre  skyskrapor. Vi besökte det hotellet idag, Marina Bay Sands Hotel, ett femstjärnigt lyxhotell som precis har “landat” i hjärtat av Singapore. Och här måste man kolla deras hemsida för att förstå vad jag pratar om.

Tyvärr har vi inte flyttat in på hotellet, även om det var lockande så sa plånboken något annat. Men vi besökte stället för att se hur det var. Och för ca 100kr/person får man en oförglömlig tur upp till 57 våning, “jättebåten” som jag kallar det. Skywalken var enorm och för att inte tala om poolen, den största av dom. Galet, helt galet  vackert! Och vilken fantastisk utsikt, här kan man snacka om första parkett över hela Singapore. Och restaurangen och baren och hjälp jag finner inte ord. Vilket imponerande ställe! Hotellet består av tre gigantiska skyskrapor, en fantastisk skywalk, har 13 restauranger, 2331 rum och 230 sviter. Wow! Las Vegas börjar faktisk blekna i förhållande till detta.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

10 Comments
 • Anonym
  oktober 7, 2010

  Men hjälp vad ballt! Jag brukar inte gilla hotell i skyskrapemodell men det här var ju tokhäftigt, vilken skywalk och vilken pool! Tänk vad ni får uppleva! Ha det så bra när ni kommer tillbaka till Bali. Kram från ett blöttblött Stockholm 😉

 • Anonym
  oktober 8, 2010

  Men gud vad lustigt! Läste ett reportage häromdagen i senaste Vagabond om just det hotellet i Singapore. Tyckte det verkade såååå häftigt och så har ni just varit där! Coolt! 🙂

 • Anonym
  oktober 9, 2010

  Fantastiska bilder! Ser helt overkligt fantastiskt ut. Om det finns såna här hotell bor man ju gärna mitt i stan på semestern!

 • Anonym
  oktober 9, 2010

  Ja just det här hotellet vore riktigt kul och coolt att bo på! Så det får bli vid nästa besök i Singapore. Tror att hotellet öppnade för tre månader sedan. Och man kan ju undra hur lång tid det tagit att bygga allting. 🙂

 • Anonym
  november 23, 2010

  åh, jag ska bo där en natt i december! can't wait:D:D:D

 • Anonym
  oktober 7, 2010

  Men hjälp vad ballt! Jag brukar inte gilla hotell i skyskrapemodell men det här var ju tokhäftigt, vilken skywalk och vilken pool! Tänk vad ni får uppleva! Ha det så bra när ni kommer tillbaka till Bali. Kram från ett blöttblött Stockholm 😉

 • Anonym
  oktober 8, 2010

  Men gud vad lustigt! Läste ett reportage häromdagen i senaste Vagabond om just det hotellet i Singapore. Tyckte det verkade såååå häftigt och så har ni just varit där! Coolt! 🙂

 • Anonym
  oktober 9, 2010

  Fantastiska bilder! Ser helt overkligt fantastiskt ut. Om det finns såna här hotell bor man ju gärna mitt i stan på semestern!

 • Anonym
  oktober 9, 2010

  Ja just det här hotellet vore riktigt kul och coolt att bo på! Så det får bli vid nästa besök i Singapore. Tror att hotellet öppnade för tre månader sedan. Och man kan ju undra hur lång tid det tagit att bygga allting. 🙂

 • Anonym
  november 23, 2010

  åh, jag ska bo där en natt i december! can't wait:D:D:D