Att tvätta i Kuta

Christine Av Christine10 Comments1 min read102 visningar
Tvätta är ett nödvändigt ont som man inte slipper ifrån ens om man åker till andra sidan jordklotet, tvätta måste man väl alltid göra, eller? -Jo absolut, men här lämnar vi faktiskt bort vår tvätt till WIDA LAUNDRY som ligger bara 20 meter ifrån där vi bor (UN´s Hotel). Oerhört skön känsla måste jag säga, att själv slippa tvätta! Och effter att vi lämnat in tvätten får vi tillbaks kläderna dagen därpå. Rena, välstrukna och de doftar gott. Den här omgången tvätt kostade oss ca 13.50 kr. 

Wida Laundry – Jl Benesari – Kuta – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

10 Comments
 • Anonym
  april 19, 2010

  Åh, tänk om vi hade en sån på gården här hemma. Istället för den tvättstuga vi har idag.Lämna in på morgonen påväg till jobbet, hämta ut sen på em. Vilken dröm!

 • Anonym
  april 20, 2010

  Ja det vore inte helt fel, vilken lyx. 🙂

 • Anonym
  april 20, 2010

  Håller med. Tvättar just nu – å jag får göra det själv! Men man ska såklart inte klaga nu för tiden, jag ska visa er “klapphuset” nästa gång ni kommer till Kalmar, där man tvättade förr – inte allt för länge sedan (ok då, ganska länge sedan! När jag var barn kanske).Var rädda om er!

 • Anonym
  april 21, 2010

  Ja du får visa det 🙂 men som det känns nu så vill jag aldrig gå tillbaka till att tvätta själv (inte ens i maskin och torktummlare)

 • Anonym
  maj 11, 2010

  Haha jag var på Bali en månad för några år sedan och älskade hur kläderna doftade när dem var nytvättade där 🙂 Tvättade ju allt innan vi åkte hem och kunde sitta o lukta på kläderna efteråt..helt stört ;D Så gott luktar aldrig mina kläder här hemma ;D

 • Anonym
  april 19, 2010

  Åh, tänk om vi hade en sån på gården här hemma. Istället för den tvättstuga vi har idag.Lämna in på morgonen påväg till jobbet, hämta ut sen på em. Vilken dröm!

 • Anonym
  april 20, 2010

  Ja det vore inte helt fel, vilken lyx. 🙂

 • Anonym
  april 20, 2010

  Håller med. Tvättar just nu – å jag får göra det själv! Men man ska såklart inte klaga nu för tiden, jag ska visa er “klapphuset” nästa gång ni kommer till Kalmar, där man tvättade förr – inte allt för länge sedan (ok då, ganska länge sedan! När jag var barn kanske).Var rädda om er!

 • Anonym
  april 21, 2010

  Ja du får visa det 🙂 men som det känns nu så vill jag aldrig gå tillbaka till att tvätta själv (inte ens i maskin och torktummlare)

 • Anonym
  maj 11, 2010

  Haha jag var på Bali en månad för några år sedan och älskade hur kläderna doftade när dem var nytvättade där 🙂 Tvättade ju allt innan vi åkte hem och kunde sitta o lukta på kläderna efteråt..helt stört ;D Så gott luktar aldrig mina kläder här hemma ;D