Avslappnande bad

Christine Av Christine1 Comment1 min read63 visningar
Den sista av mina behandlingar för denna resa var ett avslappnande bad med UNDERVATTENSMASSAGE. Det är inte så konstigt som det låter, det är värre! Nej då, det var en skön upplevelse. Jag placerades i ett bubblande varmt vatten. En kvinna tog sedan en vattenslang med högtrycksstråle och sprutade på mina ömma, stela muskler. Efter en halvtimme med vattenstrålen, bubblor och en fantastisk utsikt var kroppen mör och färdig-spa´ad för denna gång!
/Elin

Jūrmala Spa – Jurmala – Lettland
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

1 Comment
  • Anonym
    april 23, 2009

    Åh vad underbart härligt ni ser ut att ha, sitter här i kylan och jobbar för fullt! Kram