Warung Smiley

Christine Av Christine0 Comments1 min read255 visningar

Är man i Candidasa så får man inte missa att äta på WARUNG SMILEY, för det är en speciell restaurang som får en att le i mängder. Där fine dining på något knasigt sätt möter det väldigt enkla och på ett helt underbart sätt skapar magi. För samtidigt som menyn består av lokala specialitéer och inredningen har en minst sagt originell stil, så lades varenda bestick korrekt och efter konstens alla regler. Uppassningen var exemplarisk, och smulor från duken sopades snabbt undan med finess med en fin borste (om man råkat skräpa ner lite). I högtalarna spelades det härlig musik i form av gamla godingar och kända klassiker, och alla gäster blev även ombedda att önska varsin låt.

Som välkomstdrink fick män en shot med arak (vilket är en Bali-specialite) och kvinnor fick en shot något mer kvinnligt, Ha, ha! (Och jag har ingen aning om vad). Personalen var fantastiskt trevliga och pratsamma, och maten var dessutom riktigt god. Lika kärleksfullt tillagad som upplagd. Så kort å gott – det här var en restaurang i egen tappning. Och priserna i menyn låg runt 40.000-60.000Rp per huvudrätt (35-41 kr).

Warung Smiley – JL. Mendira – Candidasa – Bali – Indonesien

No Comments Yet.