Monthly Archives maj 2018

5 Days, 5 Ways: Leopard Print

AvPosted on 0 Comments2min read839 visningar
1/8
Greenball_Bats_Bali_IMG_0996.jpg
Back to story
2/8
Greenball_Bats_Bali_IMG_0976.jpg
Back to story
3/8
Greenball_Surf_Bali_IMG_0968_2.jpg
Back to story
4/8
Impossibles_Surf_Bali_P4240442.jpg
Back to story
5/8
Tegenungan-waterfall_Bali_IMG_1239_1.jpg
Back to story
6/8
"HomeStay"
Vi har kollat på några alternativ till boende och fastnat för ett Homestay som vi troligtvis kommer flytta till om två veckor. Det är beläget i utkanten av centrala Kuta, i närheten av där vi bor nu faktiskt. Det är fem små lägenheter som ligger på markplan och på rad efter varandra. Små 1:or allihopa med en tillhörande veranda. Det som gör dem så tilltalande är att de är helt nybyggda! Med platt-TV, AC, stor säng och standarden på badrummet kan liknas med nybyggda badrum i Sverige. Plus att hyran inte är dyr. Nackdelen är att den gemensamma poolen inte är färdigbyggd än och de bygger likadana lägenheter mittemot, vilket ska va klart i juni. Men troligtvis kommer vi skriva kontrakt för en månad till att börja med, och kolla efter något större under tiden. Eller om vi trivs förträffligt så stannar vi.
Back to story
7/8
Warung-Totemo_Juice_Kuta_Bali_IMG_1414_1.jpg
Back to story
8/8
Kuta-Beach_Bali_IMG_1402.jpg
Back to story

Actual scandal-worthy fashion moments aside, it is of little surprise then that occasionally otherwise inoffensive fashion…

How Travel Makes You More Attractive.

AvPosted on 1 Comment Plats: 3min read1021 visningar

Daniel Jackson shot supermodel Christy Turlington and Calvin Klein creative directors Francisco Costa, Italo Zucchelli and Kevin Carrigan for WSJ. Magazine. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful.

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain…
But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure?