Bok – I de lugnaste vatten av Viveca Sten

Christine Av Christine0 Comments1 min read74 visningar
Under varje semester fördjupar jag mig i någon ny författare och under senaste åren har jag faktiskt fastnat för några svenska skapare. Under denna resa har jag hittills låtit mig försvinna in i Viveca Sten´s tre första böcker, kriminalromaner som utspelar sig i Stockholms skärgård. Riktigt, riktigt bra och spännande böcker måste jag säga.
I den första boken “I de lugnaste vatten” flyter en manskropp inlindad i ett fisknät i land på ön Sandhamns västra strand. En dryg vecka senare hittas också en kvinna brutalt mördad inte långt därifrån.  Thomas Andreasson från Nackapolisen får ta sig an fallet och till sin hjälp får han oväntat barndomskamraten Nora Linde, som är fritidsboende på ön.  En mördare går lös i den vackra sommaridyllen och pressen på polisen ökar i takt med att de snabbt måste finna den skyldige innan ytterligare liv går till spillo.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.