Paranga Restaurant – fantastiskt

Christine Av Christine2 Comments1 min read76 visningar
Vid St George´s Bay i Saint Julian´s hittade vi PARANGA RESTAURANT, ett fantastiskt ställe verkligen. Förmodligen en femstjärnig restaurang för jag har då aldrig fått en simpel flaska vatten serverad så otroligt tjusigt, via handduk på armen och sen stående i en ishink vid bordskanten. Tog glaset slut så var servitören där bara någon sekund senare och fyllde på glaset. Ja personalen här hade minst sagt klass. Utsikten var inte att klaga på den heller och man kunde välja att antingen sitta på altandäcket eller vid bord dukade direkt på strandkanten. Mitt lilla problem med så här tjusiga restauranger blir dock att jag typ skulle behöva en ordbok för att förstå själva menyn. Ha, ha! Jag åt en rätt med “potato gnocchi”…. hum… vad är det? Och hur görs de små “gummiliknande bollarna”? Av både potatis och pasta? Hur som helst var det en god och välsmakande rätt (så bilden nedan ger den inte rättvisa) och för mig en helt ny upplevelse.  

St George´s Bay – St Julian´s – Malta
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    augusti 19, 2015

    Låter som ett tjusigt ställe! Potatisgnocchi är ganska vanligt i Italien, det är väl potatis i degen helt enkelt. Vår favvorestaurang när vi var i St Julians var nåt asiatiskt ställe, men det är ju några år sen 😉

  • Anonym
    augusti 19, 2015

    Låter som ett tjusigt ställe! Potatisgnocchi är ganska vanligt i Italien, det är väl potatis i degen helt enkelt. Vår favvorestaurang när vi var i St Julians var nåt asiatiskt ställe, men det är ju några år sen 😉