Wacko Burger & Grill -jäkligt gott!

Christine Av Christine0 Comments1 min read84 visningar
Vilket jäkla ställe! Det relativt nyöppnade WACKO BURGER & GRILL i Seminyak kan verkligen det här med att grilla hamburgare. Riktigt god grillsmak och många goda tillbehör. Och för att inte tala om deras egengjorda senapsdressing, den skulle vi bra gärna vilja få tag i receptet på. Jag har nog aldrig ätit godare hamburgare ute på restaurang faktiskt. Föll även för deras inredning, med surfbrädor i taket, rustika träväggar, metalldetaljer och coola lampor gjorda av ölglas. I väntan på maten blev vi även sysselsatta med en “hjärn-pyssel-kloss”, något som fanns utställt på varje bord. En lite rolig och underhållande detalj.

JL Drupadi no. 18 (mittemot Harris Hotel) – Seminyak – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.