Forspaddling

Christine Av Christine2 Comments2 min read113 visningar
Balis bästa forspaddling sägs vara den i Ayung River utanför Ubud, där vi idag testade en av de längsta sträckorna på 1,2 mil. Sjukt kul naturligtvis och jag förstår varför den sägs vara den bästa, även om min kropp i morgon kommer vara mer än blå. Många åkte ur flotten till och från, vilket inte är minsta konstigt. Men jag var så jäkla nöjd över att jag inte var en av dem, fram till det tog tvärstopp i en av de snabbare forsarna på slutet. Flotten hamnade på tvären och blev påkörda av en annan. Vi välte och jag hade den maximala oturen att tydligen ta vägen under vattnet, mosad av kommande flotte passerande över mig. Och sen for jag runt som en okontrollerad vante innan jag fick grepp om situationen, vände mig rätt (fötterna först och huvudet över ytan), “fick stopp på mig själv” och tog mig upp flotten igen. Så från att jag tidigare idag känt mig som en ung 30 plussare känner jag mig nu som en mycket gammal 80-åring. Så det blir spännande att se hur kroppen både känns och ser ut i morgon. Men sjukt kul forspaddling var det, bara lite otur på slutet. Och naturen är dessutom så enormt vacker att uppleva från floden. Vi passerade flertalet vattenfall i olika storlekar och även en ca 200 m lång bergssida med urkarvade statyer  gjorda av Ubuds konstnärer och som berättade olika sagor.

Ayung River Rafing – Ayung River – Ubud – Bali

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    mars 7, 2015

    Vilket härligt äventyr som du som vanligt fångat på fantastiska bilder. Tänka sig i morgon kanske vi är jämngamla kroppsmässigt, jämmer och elände. “When the going gets tough the tough gets going”

  • Anonym
    mars 7, 2015

    Vilket härligt äventyr som du som vanligt fångat på fantastiska bilder. Tänka sig i morgon kanske vi är jämngamla kroppsmässigt, jämmer och elände. “When the going gets tough the tough gets going”