Mot Ubud med lycka på vägen

Christine Av Christine0 Comments1 min read66 visningar
Vi har lånat en bil av några bekanta för att tillsammans med Tomas och Jossan tillbringa några dagar i Ubud. Och i morse när vi hämtade bilen hade frun välsignat den (eller vad man nu säger) med en fin offergåva fastklämd under ena vindrutetorkaren, som nu ska skydda och ge oss lycka på vår resa. Mycket gulligt. Och till Ubud har vi tagit oss, eller rättare sagt till Tegallalang som ligger strax norr om Ubud. En mycket vacker plats. Dock har vädret idag varit helt vansinnigt. Det regnade först hela natten och sedan har det fortsatt i stort sett hela dagen. Så i morgon hoppas vi på mer sol då forspaddling står på agendan.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.