Flip-flop-mania!

Christine Av Christine0 Comments1 min read76 visningar
Se bara hur galen man blir när man hittar SANDAL FACTORY, eller ska jag kanske säga flip-flop-himlen. För dra på trissor så många flip-flops och sandaler! Från små till stora. Från varma till kalla, fula till coola, låga till höga, nätta till grova, eleganta till bekväma, från sportigt till chic. Jag blev typ stressad av att bara försöka komma på en plan i hur man skulle ta sig igenom allt. Ha, ha!

Jag fastnade för ett år sedan för märket MARRELL och har sedan dessa slitit och slitit och slitit på mina älskade Marrell Barefoot. Men de har fått leva ett hårt liv och nu under senaste tiden sett ganska bedrövliga ut. Men som jag gillat dem och inte någonstans har jag hittat några andra flip-flops / sandaler som kunnat ersätta dem. Men så idag så öppnade sig himmelriket då det här fanns mängder av flip-flops och sandaler i samma märke. Snacka om lycka! Så nu har jag ett köpt mig ett par nya favoriter som är exakt lika skön som dom förra.

Key West – Florida – USA
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.