Monteverde Cloud Forest

Christine Av Christine8 Comments1 min read104 visningar
Det var vi, moln, kolibrins och vackra vyer. Vi hade tyvärr oturen att vandra i MONTEVERDE CLOUD FOREST samtidigt som en hel skolklass med studsande, skrikande och springande barn, vilket gjorde att vår chans att se de sällsynta djuren var som bortblåst. Men vi fick många timmars fin vandring i väldigt behaglig temperatur och regnskogen i sig var minst sagt imponerande. Monteverde Cloud Forest är belägen på 1,440 möh vilket gör temperaturen sval, skulle gissa runt 20°C. Så blandningen på kläder bland turister var rätt skiftande, från långbyxor och jacka till shorts och linne.

Monteverde Cloud forest reserv – Monteverde – Costa Rica
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  mars 31, 2014

  ….undran….finns det inte en marknad för att producera fotokonst och sälja på olika nätförsäljningsplatser? Du är så otroligt duktig att fota och skapa en fängslande bild av natur, djur och en mängd andra motiv.

 • Anonym
  mars 31, 2014

  Vilka fantastiska bilder. Ni ser ut att befinna er i en sagoskog. Tack för att jag får följa med på avstånd.Siv

 • Anonym
  april 1, 2014

  Tack! Har ingen aning om det finns, men visst vore det kul att använda bilderna till något mer. Får kolla upp det. :)Ja nog var det en sagoskog allt. Och det lustiga är att skogen och miljön skiljer sig så oerhört markant från tex Santa Elena naturreservat som inte ligger så långt därifrån. Men tydligen är Monteverde naturreservat tillräckligt många meter högre upp för att då bjuda på en helt annan typ av skog. Kul!

 • Anonym
  april 1, 2014

  Synd på skolklassen, men det ser ju helt underbart ut! Vilken natur!

 • Anonym
  mars 31, 2014

  ….undran….finns det inte en marknad för att producera fotokonst och sälja på olika nätförsäljningsplatser? Du är så otroligt duktig att fota och skapa en fängslande bild av natur, djur och en mängd andra motiv.

 • Anonym
  mars 31, 2014

  Vilka fantastiska bilder. Ni ser ut att befinna er i en sagoskog. Tack för att jag får följa med på avstånd.Siv

 • Anonym
  april 1, 2014

  Tack! Har ingen aning om det finns, men visst vore det kul att använda bilderna till något mer. Får kolla upp det. :)Ja nog var det en sagoskog allt. Och det lustiga är att skogen och miljön skiljer sig så oerhört markant från tex Santa Elena naturreservat som inte ligger så långt därifrån. Men tydligen är Monteverde naturreservat tillräckligt många meter högre upp för att då bjuda på en helt annan typ av skog. Kul!

 • Anonym
  april 1, 2014

  Synd på skolklassen, men det ser ju helt underbart ut! Vilken natur!