Mot bergen

Christine Av Christine2 Comments1 min read89 visningar
Dagens temperatur har skiftat från 39°C till 24°C och det är dagtid! Vi har med andra ord bytt kust mot berg och befinner oss i Monteverde. Vägen hit var slingrig, med enorma vyer och med stup på sidan av vägen som av bara blicken fick det att kittla i magen.

Tamarindo —> Monteverde – Costa Rica
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    mars 29, 2014

    Den här delen av världen är en totalt obesökt del när det gäller mig, och jag måste säga att dina inlägg och bilder har verkligen gjort att det suger i tarmen att göra ett besök någon gång framäver…

  • Anonym
    mars 29, 2014

    Den här delen av världen är en totalt obesökt del när det gäller mig, och jag måste säga att dina inlägg och bilder har verkligen gjort att det suger i tarmen att göra ett besök någon gång framäver…