Idioter i trafiken

Christine Av Christine0 Comments1 min read72 visningar
Vissa saker förstår jag mig bara inte på, som tex hur man kan välja att åka med surfbrädan såhär. Varför? Det är ju livsfarligt! Och även hel onödigt när det går lika bra att ta brädan i färdriktningen. Att ha den på tvären sådär gör ju att den som kör inte har koll på hur långt den sticker och ibland tar dess “ekipage” mer plats på vägen än vad en bil gör! Det ska även tilläggas att vägen genom Santa Teresa inte är särskilt bred så risken att köra in i något är rätt stor.
Och det lustiga är att den här stilen att åka på verkar ha blivit nästan som en modegrej. Förut åkte ingen såhär (för att det är helt idiotiskt) och nu åker alla såhär (fast att det är idiotiskt)! Undrar om det här är ett tecken på att jag själv börjar bli gammal.
Santa Teresa – Costa Rica
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.