Sällskap vid bloggandet….

Christine Av Christine4 Comments1 min read65 visningar
Internet, internet, internet… suck…. ladda, ladda, ladda…. suck… Sitter för stunden ute i det kolsvarta mörkret på vår veranda för att försöka komma överens med hotellets internet som inte vill som jag vill. Tänk vilken lyx det där med snabbt och icke krånglande internet är i Sverige egentligen, men inte tänker jag någonsin på det när jag sitter hemma. Nä då tar jag det bara för givet.

Nu prasslar de rätt mycket runtomkring mig, benen har jag dragit upp på stolen sedan ett tag tillbaks. Internetfönstret står på någon evighets laddning och nyfikenheten på prasslet har istället fått all min uppmärksamhet. Jag sträcker mig efter ficklampan och lyser mot prasslet framför mig… -en hel drös med stora krabbor, dessutom tokröd-lila krabbor! Hi, hi! Ja har sett dem på bild flera gånger i reklamsammanhang för Costa Rica, men mer trott att de var myt än verklighet. Jag har ju aldrig sett dem trots att jag rest i landet tre gånger tidigare. Men nu är de här! Livs levande röda-lila krabbor! Massor dessutom! Coolt, “Djungelkrabbor”!

DiuWak Hotel – Dominical – Costa Rica
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  mars 6, 2014

  Vilken vacker och cool krabba! Vi har tyvärr problem med Internet hemma också, på det sättet att det tar slut innan månaden tar slut. Det finns ingen fast kabel ut till båten så vi har köpt en trådlös sticka och även om vi köpt det dyraste de har så räcker det inte hela månaden… suck. Vi har reagerat på hur bra Internet brukar vara i Asien men hur enormt dåligt det är i södra Europa…

 • Anonym
  mars 6, 2014

  Vilken underbart läcker krabba! Eftersom den ser ut som en låtsasvariant med alla härliga färger, så antar jag att det bara är att lite på dig att den faktiskt är på riktigt 🙂

 • Anonym
  mars 6, 2014

  Vilken vacker och cool krabba! Vi har tyvärr problem med Internet hemma också, på det sättet att det tar slut innan månaden tar slut. Det finns ingen fast kabel ut till båten så vi har köpt en trådlös sticka och även om vi köpt det dyraste de har så räcker det inte hela månaden… suck. Vi har reagerat på hur bra Internet brukar vara i Asien men hur enormt dåligt det är i södra Europa…

 • Anonym
  mars 6, 2014

  Vilken underbart läcker krabba! Eftersom den ser ut som en låtsasvariant med alla härliga färger, så antar jag att det bara är att lite på dig att den faktiskt är på riktigt 🙂