DiuWak Hotel & Beach resort

Christine Av Christine0 Comments2 min read65 visningar
Senaste dagarna har vi spenderat i Dominical där vi bott på DIUWAK HOTEL & BEACH RESORT som ligger endast några steg från stranden. Rummen är enkla och funktionella men inget fantastisk. Trädgården däremot och hela hotellomgivningen är väldigt mysig. Full av gröna växter, stenstatyer, dammar, fontäner, och det kryllar av djurliv. Både fåglar och ödlor finns här i alla dess färger och storlekar. Första natten vaknade vi flera gånger av att något sprang upp ner upp ner längs ytterväggen till vårt rum. En ödla såklart, stor som ett hus lät det som. Men sen när det ljusnade ute såg vi att det faktiskt var en retsam fågel. Men jäklar vilket liv den förde.

I trädgården finns flera stycken utav dessa “jesusödlor” (basilisker) som jag tycker är så grymt coola. Och barnslig som jag (fortfarande) är så har jag åtskilliga gånger smugit över träbron för att sen gå fort, bara för att få se en hel bunt ödlor springa på bakbenen på vattnet. Å lika kul är det varje gång! Faktisk lika fascinerande också för de är så extremt snabba. Basiliker har förmågan att springa på vattenytan med en hastighet på 1,5 meter per sekund. Så att jag ska försöka fånga dessa på bild springandes… -nä, glöm det!

DiuWak Hotel – Dominical – Costa Rica

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.