Hotel La Estacion

Christine Av Christine2 Comments1 min read88 visningar
Efter gårdagens missnöje med hotell har vi på tvärgatan bredvid hittat LA ESTACION som känns betydligt bättre. Helt klart värt 46 kr extra per natt. Badrummet är ordentligt, rummet väldigt nyrustat och med mysig belysning. Dessutom har vi internet på rummet, trots att vi bor på tredje våning, och bara det är värt att hurra över. Det går inte fort men det funkar. Och balkong är ju alltid trevlig och från den har jag spanat in en glassbar på andra sidan gatan som nog måste testas i morgon.

Hotellet har en pool, men en inomhuspool, vilket var rätt oväntat. Och en inomhuspool måste väl vara ganska ovanligt i ett så varmt land, dessutom tror jag de flesta turister vill njuta av en pool i solen. Så fatta om denna hade varit belägen på hotellets tak istället, snacka om coolt. Att från poolen då även haft utsikt över havet och hela staden. Oj, oj, så fint. Men nu är det jag som drömmer mig bort.

Hotel La Estacion – San Juan del Sur – Nicaragua
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    februari 21, 2014

    Ser mysigt ut!

  • Anonym
    februari 21, 2014

    Ser mysigt ut!