Söndagspicknick – gammal favorit

Christine Av Christine0 Comments2 min read76 visningar
En gammal favorit i repris, att ha PICKNICK på stranden. För under året på Bali satte vi oss många gånger på stranden i solnedgången och åt något gott. Oftast just på söndagar faktiskt, för det var liksom extra mysigt att en söndags kväll sitta där och veta att kommande dag skulle vi inte åka till jobbet. Igår kväll var det dags för första söndagspicknicken här i Nicaragua och på precis samma sätt njuta av kvällen och att vi inte ska till jobbet i morgon. Men något riktigt smarrig tilltugg fick vi inte tag i utan det blev en varsin minipizza till överpris från Don Eloy´s. Vi befinner oss just nu vid PLAYA COLORADO som ligger mitt ute i ingenstans. Här har vi hyrt en lägenhet för några dagar och kommer inte göra annat än att surfa och njuta av den otroligt vackra och långa stranden. Platsen är ett gated comunity och i sin startfas. Man behöver åka på grusvägar en bra bit för att ta sig hit och även passera två vaktstationer för att ta sig in i själva området. Än så länge är det mestadels surfare som man kan se här. Men förutom vågorna och den vackra stranden rymmer området ett golfhotell och massa golfbanor, en beach clubb och en restaurang. Området kommer nog om 10 år vara ett otroligt fint bostadsområde för tittar man på de hus som kommit upp längs strandkanten kan de mer liknas med pampiga Djursholmsvillor än vanliga hus. 

Playa Colorado – Nicaragua
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.