Granada

Christine Av Christine0 Comments1 min read108 visningar
Idag har vi spatserat omkring längs gatorna i GRANADA, där vi inhandlade solglasögon utanför den mäktiga kyrkan Guadalupe från 1626, kollade in marknaden vid torget, såg ut över Nicaraguasjön, handlade ett par kokosnötter mm. Intrycket hittills är att det är en väldigt trevlig stad och precis lika full av färgglada hus som övriga landet.

Att stå framför NICARAGUASJÖN kändes nästan som att stå framför ett hav. Men sjön är å andra sidan 8 624 km² stor till ytan, vilket gör sjön till Centralamerikas största och Latinamerikas näst största. I sjön finns vulkaniska öar (som vi ska åka till här framöver) och de enda sötvattenshajarna i världen.

Granada – Nicaragua
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.