Sista kvällen på PACIFIC BAY HOTEL & RESTAURANT och jag måste säga att maten här har varit fantastisk. Förmodligen helt tack vare att de som driver hotellet är utbildade kockar och rätt ofta setts i köket. Vi har inte hunnit testa hela menyn men favoriten av det jag smakat är den fyllda kycklingfilén med bacon och getost, som serverades med en underbar potatismos och en grönsallad med valnötter. Enormt god! Och jag inser att maten har en stor betydande roll för helhetsintrycket, så är det i alla fall för mig. Har hotellet en trevlig restaurang med god mat så blir helheten enormt mycket bättre. Extra plus får även hotellet för deras temakvällar. Vi hann med en sådan, pastakvällen med “all you can eat” för C$ 175 (ca 45kr) och då var det mer än fullsatt. Varje person fick en liten lapp där man valde bland tre olik pastasorter och fyra olika såser. Man ringade in den kombination man ville ha och gav lappen till servitrisen. Ville man ha mer mat efter det fyllde man bara i en ny lapp osv. Rätt kul. Och de väl valda storlekarna på portionerna gjorde att man kunde fortsätta fylla i lapp efter lapp och prova fler än en smakkombination. Men i morgon det dock dags för oss att lämna denna härliga plats vid kusten och dra vidare för mer äventyrliga men också lugna upplevelser inåt landet.
Pacific Bay Hotel – Playa Marsella – San Juan del Sur – Nicaragua
XOXO

Lämna ett svar