Pacific Bay Hotel

Christine Av Christine0 Comments1 min read61 visningar
Nu under första veckan bor vi på PACIFIC BAY HOTEL som ligger ca 7 kilometer väster ut från den populära turiststaden San Juan del Sur. Hotellet är otroligt vackert beläget och man har en fantastisk utsikt över både bergen och Indiska oceanen. Vilket man kan njuta av från så väl rummen, poolen och restaurangen. Det tar endast någon minut att gå ner till stranden Marsella som är en exemplarisk badstrand och som sägs vara den vackraste stranden i området (dock har vi hittat en annan favorit). Och bara ytterligare 1 kilometer norr ut finns Playa Madera som är Nicaraguas mest besökta surfstrand, där vi redan varit ett par gånger och kommer återvända till flera gånger till. Rummen på hotellet är rena och fräscha, har AC, TV, varmvatten och Wi-Fi. Det finns även hängmattor och möjlighet att spela biljard och bordtennis på hotellet, samt det ingår gratis parkering. Så det här är så nära perfekt man kan komma. Hotellet drivs av ett mycket trevligt ungt par, Gabriel och Gabriella, som båda är utbildade till kockar, så maten här är dessutom enormt god (men mer om det sedan).


Pacific Bay Hotel – Playa Marsella – San Juan del Sur – Nicaragua
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.