Caminando – "på väg"

Christine Av Christine4 Comments1 min read92 visningar
Jag har tagit tag i en punkt på min Bucket List – att lära mig ytterligare ett språk. Så sedan tre veckor tillbaks går jag en kvällskurs på Folkuniversitetet för att LÄRA MIG SPANSKA. Det är 1,5 lektionstimme varje måndag kväll fram till jul. Och än så länge känns allting väldigt nytt, ovant och främmande. Har inte suttit vid en skolbänk på mängder med år och just språk är dessutom inte min starka sida. Men det går i alla fall framåt, så förhoppningsvis har jag lite nytta av detta på nästa resa. Bara ca 4 månader kvar tills vi åker mot värmen igen. Mer om det snart.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  oktober 7, 2013

  Att lära sig språk tar tid, men är kul om man får chans att öva på plats! Vi har gått kurser både i spanska och ryska. Vi pratar inte något av språken, men har ändå haft nytta av våra små nya kynskaper!

 • Anonym
  oktober 8, 2013

  Va kul! Ja tanken är ju att jag också ska få lite nytta av det så småningom. 🙂

 • Anonym
  oktober 7, 2013

  Att lära sig språk tar tid, men är kul om man får chans att öva på plats! Vi har gått kurser både i spanska och ryska. Vi pratar inte något av språken, men har ändå haft nytta av våra små nya kynskaper!

 • Anonym
  oktober 8, 2013

  Va kul! Ja tanken är ju att jag också ska få lite nytta av det så småningom. 🙂