Club Hotel Dolphin

Christine Av Christine4 Comments1 min read81 visningar
De sista två dagarna spenderade vi i Negombo bara för att ha nära till flygplatsen. Vi bodde visserligen en bit utanför själva staden, på fyrstjärnig CLUB HOTEL DOLPHIN som har Sri Lankas största pool. Vilket var väldigt trevligt för två mycket lata dagar. Dock blev jag väldigt förvånad då en ur personalen tilltalade mig på tyska. Jag stod som ett frågetecken medan huvudet försökte få ihop kombinationen Sri Lankanes och tysktalande. Men han förstod efter ett tag att jag inte fattat ett ord han sagt, bytte till engelska och jag insåg så småningom att all personal kunde prata tyska. Hotellets kunder bestod nog till 90% av Tyskar på all inclusiv.

Waikkal Beach – Negombo – Sri Lanka
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  april 14, 2013

  Är Ni på hemgång mot Sverige snart? Eller ska Ni via något annat land först? Känns det sorgligt att återvända? Här hemma är våren sen, så allt det väntar i alla fall på Er med tussilago och blåsippor. Dom har inte kommit än. Kram Sofia

 • Anonym
  april 15, 2013

  Nu har vi kommit hem till Sverige igen, lagom till första vårdagen fick vi höra. Och jag tror alla i hela stan var på Plantagen samtidigt som oss i söndags. Hi, hi! :)Det känns naturligtvis skönt att vara hemma igen men jag längtar alltid bort till strand och värme. Så skulle Björn fråga om jag ville packa en väska och resa i morgon så skulle jag svara ja. Hemma är liksom där han är. 🙂

 • Anonym
  april 14, 2013

  Är Ni på hemgång mot Sverige snart? Eller ska Ni via något annat land först? Känns det sorgligt att återvända? Här hemma är våren sen, så allt det väntar i alla fall på Er med tussilago och blåsippor. Dom har inte kommit än. Kram Sofia

 • Anonym
  april 15, 2013

  Nu har vi kommit hem till Sverige igen, lagom till första vårdagen fick vi höra. Och jag tror alla i hela stan var på Plantagen samtidigt som oss i söndags. Hi, hi! :)Det känns naturligtvis skönt att vara hemma igen men jag längtar alltid bort till strand och värme. Så skulle Björn fråga om jag ville packa en väska och resa i morgon så skulle jag svara ja. Hemma är liksom där han är. 🙂