Fikagalna Svenskar?

Christine Av Christine0 Comments1 min read72 visningar
Kul att man på andra sidan jorden i Malaysia Airlines flygtidning hittar tre uppslag om “det svenska folket som är galna i fika”. Ha, ha! Riktigt den bilden har jag inte haft om oss svenskar. Men det kanske är så vi är? Galna i fika? Hur som helst var det en kul läsning som fick mig att le flera gånger om. -Svenskar fikar tre gånger om dagen, minst! Stod det bla. Och visst, många har nog fikapaus på jobbet och kanske tre gånger om dagen (inte för att jag själv vet vad paus på arbetstid ens är för något), men jag har svårt att se att någon går ut och sätter sig på ett café och fikar tre gånger om dagen vilket vi enligt reportaget gör. De hade även listat flertal caféer i Stockholm och där var faktiskt Gunnarsons Specialkonditori med, som jag tycker har gudomligt goda tårtor, så det var kul.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.