Solnedgång

Christine Av Christine8 Comments1 min read81 visningar
Johan och Johanna i solnedgången på stranden utanför hotellet i Playa Hermosa.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

8 Comments
 • Anonym
  mars 28, 2012

  Otroligt vackra bilder du tar! spannande att lasa! Hur mycket beraknar du ungefar att ni lagger pa en tva manaders vistelse i Costa Rica ink flyg per person?

 • Anonym
  maj 16, 2012

  Hej! Ville bara tala om att jag tycker både du och din blogg är fantastisk! Det är så sällan jag hittar en reseblogg som har allt det jag söker efter. Så tack för allt du delat med dig av. Jag ska resa till Bali nu om några veckor på egen hand som ensam tjej. Har du några tips till mig om detta. Titta gärna in på min blogg FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor. http://www.fantasydining.com Kram MARIA

 • Anonym
  december 16, 2013

  hej! jag har en bilduppgift i skolan och undrar om jag kan låna denna bilden?

 • Anonym
  december 16, 2013

  Hej Matilda!Ja det går bra. Ska bilden publiceras / visas i något sammanhang skriv Foto: Christine Ericson under eller lägg en länk till bloggen. 🙂

 • Anonym
  mars 28, 2012

  Otroligt vackra bilder du tar! spannande att lasa! Hur mycket beraknar du ungefar att ni lagger pa en tva manaders vistelse i Costa Rica ink flyg per person?

 • Anonym
  maj 16, 2012

  Hej! Ville bara tala om att jag tycker både du och din blogg är fantastisk! Det är så sällan jag hittar en reseblogg som har allt det jag söker efter. Så tack för allt du delat med dig av. Jag ska resa till Bali nu om några veckor på egen hand som ensam tjej. Har du några tips till mig om detta. Titta gärna in på min blogg FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor. http://www.fantasydining.com Kram MARIA

 • Anonym
  december 16, 2013

  hej! jag har en bilduppgift i skolan och undrar om jag kan låna denna bilden?

 • Anonym
  december 16, 2013

  Hej Matilda!Ja det går bra. Ska bilden publiceras / visas i något sammanhang skriv Foto: Christine Ericson under eller lägg en länk till bloggen. 🙂