Hotel Fuego del Sol

Christine Av Christine0 Comments1 min read77 visningar
Här har vi bott vid två tillfällen och inte utan anledning.
Detta hotell är fantastiskt, FUEGO DEL SOL, som ligger i Playa Hermosa utanför Jaco. Vi bodde där de första dagarna på vår semester då vi hemma hittade hotellet via Travellerspoint.com och tyckte det såg lovande ut. Det visade sig vara bättre än så. Över förväntan. Så vi återvände och har nu spenderat även våra sista semesterdagar på samma ställe. När jag säger att hotellet är fantastiskt så är det i förhållande till vad det kostar och vad man får. Vi betalade 47 US / natt (ca 314Kr) för ett dubbelrum, inklusive frukost. Hotellet har bra städning, extremt trevlig och hjälpsam personal som är otroligt service minded. De ingick också tvätt av smutskläder utan extra kostnad och hotellet är rent och fräscht, har bra rum och ligger på stranden. Visserligen är det beläget utanför Jaco, 5-10 min med bil, men för oss gjorde det ingenting. Det var så lugnt och skönt och harmoniskt vid Playa Hermosa så hellre bo där billigt och bra än dyrt och i sämre standard inne i det mer livade Jaco som ses som partystaden i Costa Rica.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.