Rincon de la Vieja Adventure Tours

Christine Av Christine4 Comments2 min read139 visningar
Igår var vi ute på äventyr, ONE DAY ADVENTURE COMBO GUACHIPLIN, som höll oss sysselsatta från morgon till kväll. Vi åkte från Tamarindo klockan 06.30 och kom tillbaks 21.30. Först gav vi oss ut bland trädtopparna via canopy (igen för oss och nytt för Johan och Johanna), därefter blev det rapelling, tarzan swing, klättring, mer canopy, sen lunch, ridning, tubing och slutligen lerbad och ett dopp i några varma källor. Och vi var ett glatt men ganska trött gäng som kom hem på kvällen, men wow vilken dag alltså!

Efter att vi lekt Tarzan, testat rapelling och även klättrat ur ravinen och fått i oss en god lunch gav vi oss ut på en 45 minuter lång ridtur. Och min “havremoped” var riktigt snäll och lydig. Björns var fullt kontrollerbar, Johannas en trött stackare och Johans ville absolut inte infinna sig som sist. Längs ridturen gjorde vi ett stopp vid ett fint dubbelvattenfall med kristallklart vatten och vi kunde svalka oss.

Efter ridturen klev vi ned från “havremopederna” och tog istället plats i varsina runda ringar. Det var dags för TUBING! För att i över en timme forsa fram i Rio Negro och fara både fram och runt och åt alla håll ungefär samtidigt. Så galet roligt. Lite som när jag åkte luftmadrass genom Testeboån som liten, fast här med mer fart och i en roligare sak. (Dock kan jag inte låta bli att va bitter över att vår vattentäta Olympuskamera inte fanns med på åkturen och att vi istället behövde köpa bilder).

Efter tubandet fick vi testa något jag aldrig gjort förut, “måla” oss med lera. Hummm… det ska tydligen va bra för huden men jag tror nog de varma källorna föll mig bättre i smaken.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  mars 26, 2012

  Weeee! Galet vilken härlig dag!

 • Anonym
  mars 26, 2012

  Ja det var det verkligen! Får berätta mer när vi ses snart. :)Kram

 • Anonym
  mars 26, 2012

  Weeee! Galet vilken härlig dag!

 • Anonym
  mars 26, 2012

  Ja det var det verkligen! Får berätta mer när vi ses snart. :)Kram