Stöld

Christine Av Christine2 Comments2 min read78 visningar
Ja vad ska man säga, Tamarindos negativa rykte har visat sig. Min mobiltelefon blev stulen idag på Hotel Zullymar, vilket va extremt tråkigt för vi har verkligen gillat det hotellet. Men medan vi alla fyra var ute mitt på dagen hade någon tagit sig in på hotellrummet och tagit telefonen. Tjuvarna hade lämnat altandörren delvis öppen och gardinerna bortdragan, inte alla så som vi lämnade rummet. När vi åkte var alla dörrar låsta och gardinerna fördragna så att ingen skulle kunna se in, och det är typiskt Björn att vara extremt noga med allt sådant. Så tjuvarna måste ha haft koll, sett att vi samtliga gett oss av i bilen och de måste ha vetat vad de var ute efter. Troligtvis inte telefonen utan gissningsvis min kamerautrustningen, men den var med mig. Nu har vi gjort en polisanmälan på TAMARINDOS POLISSTATION, vilket va rätt intressant. Vi fick träffa en hel bunt trevliga poliser och jag tror vårt besök förgyllde deras dag en aning, för det va uppenbart väldigt roligt att vara med på bild. Alla fnissade som en bunt tonåringar men sen stålsatte sig samtliga och intog den hårdaste polisminen de kunde ta fram, bara för bildens skull. Sen fanns ju även den pyttelilla poliskatten som vakade över stationen. Eller nja, den var inte särskilt bestämd eller respektingivande, snarare kelig och gullig. Men hur som helst. Även om besöket på den lilla polisstationen va både trevligt och underhållande, så är det väldigt tråkigt att var utan telefon och att den blev stulen. Så ni som vill få tag i mig når mig alltså bara via mail eller på Björns nummer för ett tag framöver.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    mars 21, 2012

    Än en gång, fruktansvärt trist!! Tur i oturen att det “bara” var telefonen! Hoppas ni slipper sånt framöver nu. Kram.

  • Anonym
    mars 21, 2012

    Än en gång, fruktansvärt trist!! Tur i oturen att det “bara” var telefonen! Hoppas ni slipper sånt framöver nu. Kram.