Mot toppen och ner igen…

Christine Av Christine0 Comments1 min read75 visningar
Dagen började väldigt soligt och fint nere i San Jose men i takt med att vi närmade oss toppen på vulkanen Paos blev vädret sämre. Molnen hopade sig och regnet började fall så vi avbröt dagen utflykt (men planerar ett nytt försök i morgon). På vägen ner bland gröna dalar och jordgubbsodlingar stannade vi vid en herre med paraply som så trevligt stod vid vägkanten och sålde jordgubbar. -Typ världens finaste och godaste jordgubbar! Mmmm! Och förutom det fick vi med oss chokladdoppade marshmallows med mandel, som lite oväntat smakade väldigt gott.

Efter inköpt färdkost åkte vi vidare mot nästa mål och hamnade mitt i skiftbytet i Bregottfabriken… eller var det strejk i Bregottfabriken kanske?
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.