Hotel Zullymar

Christine Av Christine4 Comments1 min read84 visningar
Nu har vi landat i TAMARINDO och checkat in på HOTEL ZULLYMAR. Vackert hotell till bra pris, ligger mitt i centrala Tamarindo och man har stranden på andra sidan grusvägen.  Hotellrummet är ganska enkelt och lite väl avskalat kanske men det spelar oss ingen roll. Vi är inte de som hänger på rummet särskilt stor tid i alla fall. Och vårt rum ligger förresten precis vid poolen, det är väl ca två steg mellan altan och poolkanten. Nice!

Jag hittade en intressant broschyr med allt vad Tamarindo har att erbjuda så i morgon blir det upptäcktsfärd. Får vi se vad den här byn har att erbjuda, om de krossar eller lever upp för de förutfattade meningar jag har.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  februari 7, 2012

  Vilket ställe ni har hittat! Vilket paradis! Hur är naturen där runt omkring? Är det djungel eller lite mer “afrikanskt” torrare klimat? Är det läge för canyoning? Jag väntar jag….. 🙂 själv ska jag iväg å åka skridskor på Brunnsviken. Inte så exotiskt, men ganska mysigt det med!

 • Anonym
  februari 8, 2012

  Naturen här är som i Santa Teresa, torrt med andra ord. På lördag beger vi oss till området kring Arenal och har massa roligt som ska göras. Canopy, grottor, varma källor, lyxigt hotell, hanging bridges bla. Men den stora canyoning blir av i slutet av resan då även Johan och Johanna är här. 🙂

 • Anonym
  februari 7, 2012

  Vilket ställe ni har hittat! Vilket paradis! Hur är naturen där runt omkring? Är det djungel eller lite mer “afrikanskt” torrare klimat? Är det läge för canyoning? Jag väntar jag….. 🙂 själv ska jag iväg å åka skridskor på Brunnsviken. Inte så exotiskt, men ganska mysigt det med!

 • Anonym
  februari 8, 2012

  Naturen här är som i Santa Teresa, torrt med andra ord. På lördag beger vi oss till området kring Arenal och har massa roligt som ska göras. Canopy, grottor, varma källor, lyxigt hotell, hanging bridges bla. Men den stora canyoning blir av i slutet av resan då även Johan och Johanna är här. 🙂