Los Amigos Restaurant & Bar

Christine Av Christine0 Comments1 min read71 visningar
Detta var vår andra favoritrestaurang i Jacó, LOS AMIGOS. Och jag måste tyvärr säga var, för när vi åt där igår så fick jag i mig en dålig bacon bit och överrumplades med en liten släng av matförgiftning. Men trots det måste jag ändå säg att restaurangen har jäkligt goda hamburgare. Och att sitta där på kvällen efter att solen gått ner va rätt mysigt, med facklor som brann och härlig belysning utomhus överlag. Man kanske kan tycka att hela intrycket av restaurangen känns amerikanskt, men det först jag läste på menyn var faktiskt sallad och Thaimat och wraps, så stället har absolut annat än hamburgare. De har även en intressant avdelning med “Big Ass Protein Smoothies” som roade oss en aning, framförallt deras “Peanut Butter“; banana, peanut butter, low fat yogurt protein and 100% whey protein. Lockande? Vi kände aldrig för att smaka.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.