Tacobar

Christine Av Christine2 Comments1 min read84 visningar
Ibland är vi båda rätt enspåriga. Som tex när det kommer till god mat och bra restauranger så hamnar vi ofta på samma ställe fler gånger. Här har vi nämligen hittat två favoriter i Jacó, som även råkar ligga precis bredvid varandra. Den ena är TACOBAR där vi åt nu ikväll (igen). Och deras burrito med bbq-kyckling är så galet god! Helt klart min personliga favorit. Och till det får man även gå lös på deras salladsbuffé som man skulle kunna äta sig mätt på bara den.

Stället fungerar enkelt, man beställer i “luckan”, får en nummerbricka och sen går man och sätter sig. Antingen vi ett bord under parassol ute på gården, eller så sätter man sig på en gunga i den centrala delen som ligger runt salladsbuffén. När maten är klar kommer servitörerna ut med den och man kan hugga in på buffébordet.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    februari 5, 2012

    Jag blir tokhungrig när jag ser dina bilder, jag älskar ju Taco`s i alla former. Ni verkar verkligen ha det jättehärligt. Lite skillnad på temperaturer antar jag. Här i Kalmar var det -20 grader på f.m. brrrr./Anette

  • Anonym
    februari 5, 2012

    Jag blir tokhungrig när jag ser dina bilder, jag älskar ju Taco`s i alla former. Ni verkar verkligen ha det jättehärligt. Lite skillnad på temperaturer antar jag. Här i Kalmar var det -20 grader på f.m. brrrr./Anette