Crocodile Man Tour

Christine Av Christine2 Comments1 min read65 visningar
Trots att vi såg krokodiler på håll bara för några dag sen så kunde vi inte riktigt hålla oss borta från att åka på en KROKODILTUR i all fall. Och när vi såg dom från bron tyckte jag att dom såg stora ut…. hi, hi… från båten såg de gigantiska ut! De va så jävla stora! Och även extremt nära! Men det va en riktigt bra tur och även lärorik. Fick veta att krokodiler finns det massor av i Costa Rica, något vi börjat lista ut vi det här laget. Men de har tydligen “bara” krokodiler och kajmaner här, inte alligatorer.

Vi funderade ett tag över att vi inte hade några flyvästar på oss, att de satt oanvända i taket på båten. Men å andra sidan vad ska man med en flytväst till i detta vatten? Skulle man ramla över bord vore man en mumsbit och uppäten på nolltid.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    februari 4, 2012

    Riktigt coolt! Superbild på den som simmar i vattnet o som man bara ser överryggen på!

  • Anonym
    februari 4, 2012

    Riktigt coolt! Superbild på den som simmar i vattnet o som man bara ser överryggen på!