Nästa resa bokad!

Christine Av Christine12 Comments1 min read130 visningar
Nu är nästa RESMÅL BOKAT, i slutet av januari 2012 åker vi till COSTA RICA för två månaders semester! Till landet jag besökt två gånger tidigare men uppenbarligen inte kan få nog av. Dels för att det är så vackert men också för de har en av de finaste stränderna jag någonsin varit på, Santa Teresa, som även är med på Tripadvisor lista “De 25 bästa stränderna i världen“. 
“Vågorna är alltid perfekta i den costaricanska strandstaden Santa Teresa. Strålande sol och glimrande stränder utgör den idealiska bakgrunden till en “hang ten” i de kristallklara vattnen. Fiske, snorkling och surfning är populärt bland semesterfirarna. Du når den ultimata avslappningen med yoga och spa-behandlingar, och på stranden där du tidigare fångade vågor bör du på kvällen fånga solnedgången.”

Santa Teresa en morgon 2008. Lite folk (just här inga alls förutom jag), aldrig några strandförsäljare, alltid lugnt och vackert.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

12 Comments
 • Anonym
  november 6, 2011

  Härligt med en bokad resa! Vi har inte hunnit planera något resande ännu, men börjar känna oss väldigt ressugna… igen 😉

 • Anonym
  november 8, 2011

  Man måste alltid ha en resa bokad sa en klok man jag en gång träffade. Något som jag tagit fasta på… OCh hoppsan en till som åker till Mal Pais/ Santa Teresa igen i januari. Långresa här med och inte första gången för mig heller, var inte så länge sedan jag kom därifrån. Tyvärr har fransk/cubanska paret som drev restaurangen på Franks dragit vidare på nya äventyr. Surfs up, Dude!

 • Anonym
  november 8, 2011

  Väldigt skönt att ha nästa resa bokad ja, och oftast så hinner vi knappt komma hem från våra resor innan siktet är inställt på nästa. Nu är tanken att åka runt en del i Costa Rica men några veckor kommer vi stanna till i Santa Teresa, absolut. Synd att ägarna av Franks dragit vidare. Men hoppas att Meli Melo finns kvar för jag längtar redan efter deras efterrätts crepes med banan, choklad och glass. Mmmm. 🙂

 • Anonym
  november 14, 2011

  Det låter härligt!/Anette

 • Anonym
  januari 17, 2012

  Ser fantastiskt utKika in på http://www.reanytt.seVi har rabattkoder på resor och hotell världen över. 😉

 • Anonym
  januari 28, 2012

  Ah, jag är avis! Hoppas du får en toppenresa! Jag tänkte tipsa om de två inläggen jag har skrivit om Costa Rica, om det kanske är nåt däri du inte visste om Costa Rica. ett tredje inlägg är på g, så håll koll på bloggen för mer tips! http://swedentoanywhere.com/2011/12/05/costa-rica-ett-paradis-pa-jorden/ och http://swedentoanywhere.com/2011/12/08/costa-rica-del-2-montezuma/

 • Anonym
  november 6, 2011

  Härligt med en bokad resa! Vi har inte hunnit planera något resande ännu, men börjar känna oss väldigt ressugna… igen 😉

 • Anonym
  november 8, 2011

  Man måste alltid ha en resa bokad sa en klok man jag en gång träffade. Något som jag tagit fasta på… OCh hoppsan en till som åker till Mal Pais/ Santa Teresa igen i januari. Långresa här med och inte första gången för mig heller, var inte så länge sedan jag kom därifrån. Tyvärr har fransk/cubanska paret som drev restaurangen på Franks dragit vidare på nya äventyr. Surfs up, Dude!

 • Anonym
  november 8, 2011

  Väldigt skönt att ha nästa resa bokad ja, och oftast så hinner vi knappt komma hem från våra resor innan siktet är inställt på nästa. Nu är tanken att åka runt en del i Costa Rica men några veckor kommer vi stanna till i Santa Teresa, absolut. Synd att ägarna av Franks dragit vidare. Men hoppas att Meli Melo finns kvar för jag längtar redan efter deras efterrätts crepes med banan, choklad och glass. Mmmm. 🙂

 • Anonym
  november 14, 2011

  Det låter härligt!/Anette

 • Anonym
  januari 17, 2012

  Ser fantastiskt utKika in på http://www.reanytt.seVi har rabattkoder på resor och hotell världen över. 😉

 • Anonym
  januari 28, 2012

  Ah, jag är avis! Hoppas du får en toppenresa! Jag tänkte tipsa om de två inläggen jag har skrivit om Costa Rica, om det kanske är nåt däri du inte visste om Costa Rica. ett tredje inlägg är på g, så håll koll på bloggen för mer tips! http://swedentoanywhere.com/2011/12/05/costa-rica-ett-paradis-pa-jorden/ och http://swedentoanywhere.com/2011/12/08/costa-rica-del-2-montezuma/