Avtryck

Christine Av Christine6 Comments1 min read100 visningar
Karina gör väldens bästa banan-pannkakor! Så fick mitt avtryck i text bli på Warung Karinas stora klottervägg. För hennes pannkakor är verkligen goda och serveras dessutom med en stor klick choklad. De har ätits titt som tätt sedan dag ett och bör upplevas helt enkelt! Jag skrev mitt avtryck någonstans mitt på väggen, mellan Elins och Eriks båda efterlämnade krumelurer. 
Eftersom vi snart lämnar Bali har vi börjat lämna bort sådant som inte ska med till Sverige. Allt för att vinna extra plats och kilon i resväskan. Så idag gav jag en fullpackad papperspåsen med svenska böcker till Karina som nu har startat “new business” som hon kallar det, hon säljer mina välanvända gamla böcker. Så de som letar svenskt här -åk till Warung Karina i Serangan, köp en bok, och glöm inte att hälsa från mig och Björn.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  mars 21, 2011

  oj, är det snäckan jag hittade???anna

 • Anonym
  mars 21, 2011

  Japp! :)Väldigt fin, men för stor för att åka med hem.

 • Anonym
  mars 21, 2011

  Min pippi-börd!!

 • Anonym
  mars 21, 2011

  oj, är det snäckan jag hittade???anna

 • Anonym
  mars 21, 2011

  Japp! :)Väldigt fin, men för stor för att åka med hem.

 • Anonym
  mars 21, 2011

  Min pippi-börd!!