Villa Ombak

Christine Av Christine2 Comments1 min read130 visningar
Detta hotell kan jag verkligen rekommendera. Vi hade en “stuga” på två våningar helt för oss själva, med stort öppet badrum och mysigt sovrum och egen altan. Nära (precis vid) stranden och nära pool och poolbaren låg den, vår Deluxe Lumbung Hut…

“…with their romantic and exotic charm, make the most of outdoor living. The spacious terrace is a private relaxation area for enjoying the sun or perfect starlit nights. To escape the heat the lower level offers shaded comfort. Relax in the elevated lounging area (Balé), entertain friends or simply daydream in your own hammock.”

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments