Flapjaks – House of pancakes

Christine Av Christine4 Comments1 min read99 visningar

GOTT VAR DET HÄR!

Vi åkte till DFS Galleria i Kuta idag och hamnade efter runt-tittande i affärer på Flapjaks, efter att Björn hittat en gratis våg och tyckte “nu är det dags att äta upp sig”. Och många smarriga pannkakor hade dom, i alla möjliga olika smakrika konstellationer. Vilket slutade med att Björn mådde illa av alla gósaker han fick i sig.

Flapjaks har även öppnat på strandvägen i Kuta nu och det hurrar vi för. Kan nog bli något mer besök där innan vi är färdiga med Bali.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  december 22, 2010

  Jag säger bara GAAHH!!! Ser otroooligt trevligt ut. Vilka problem du har Björn! Dags att äta upp sig…jo jo…den som hade det problemet såhär i juletid 😉 Går ni dit igen så ta en pankis för mig också! Nå´t med choklad såklart… Kram kram

 • Anonym
  december 30, 2010

  Åh! Sötsaker!

 • Anonym
  december 22, 2010

  Jag säger bara GAAHH!!! Ser otroooligt trevligt ut. Vilka problem du har Björn! Dags att äta upp sig…jo jo…den som hade det problemet såhär i juletid 😉 Går ni dit igen så ta en pankis för mig också! Nå´t med choklad såklart… Kram kram

 • Anonym
  december 30, 2010

  Åh! Sötsaker!